DOGEX PRO nedir? Dogecoin kazandıran dogex.pro güvenilir mi? Yorum ve şikayetler

Jodd Haber
2 min readFeb 26, 2021

Bugün bir forumda DOGEX.PRO adında bir internet sitesi öğrendim. Mantık Dogecoin mining yaparak coin biriktirmenizi sağlıyor. Açıkçası ilk başta biraz ön yargılı yaklaşmış olsam da kaybedecek neyim var ki bu konuda diyerek Binance.us’da bulunan hesabımdaki DOGE cüzdanımı girerek kayda başladım.

Önce sistemi anlamaya çalıştım. Ekranda bol sıfırların olduğu ve bir sürü basamağın olduğu ondalık bir sayı çıktı. Sürekli rakamlar hareket ediyor, bir şeyler sayılıyordu. Biraz bekledikten sonra Youtube’da videoları izleyip, Google’a bazı sorular sorayım istedim. İzlediğim videolarda ödeme almış olan insanları gördüm, Google’a sorduğum sorularda güvenilir olduğuna dair yorumlar okudum. Tekrar etmem gerekirse ne olduğunu henüz bilmiyorum ve güvenilir midir değil midir ondan da emin değilim. Sadece bekleyip göreceğim, başka bir şey olduğu yok.

Çok iyi bildiğim bir şey var. O da hiç bir şeyin ücretsiz olmadığıdır. Mutlaka bununda bir ücreti vardır veya karşılığında bizden bir şey gidiyordur ama ne olduğunu açık söyleyeyim şimdilik bilmiyorum. Siz de dogex.pro ile alakalı olumlu yahut olumsuz bir şeyler duyduysanız lütfen benimle paylaşınız.

Dogex.pro referans kodu

--

--

Jodd Haber

Türkiye gündemine dair gelişmeleri, tarafsız bir şekilde aktaran haber & yorum platformudur. https://www.jodd.net