Dogex pro ile para kazandım! Kayıt, yorum, referans ve şikayet detayları burada

Jodd Haber
3 min readMar 8, 2021

Merhaba. Dogex pro hakkında bilinmesi gerekenler diye bir başlık mı atsaydım? :) Neyse. Daha önce sizler ile dogex pro nedir başlıklı bir yazıda yeni tanışmış olduğum bir sistem hakkında bildiklerimi paylaşmıştım. O zamanlar yeni olduğum için araştırıp öğrendiğim kadarını yazmış, şimdilerde daha detaylı edindiğim tecrübeleri de sizlerle paylaşmak istiyorum.

dogex pro hakkında bilinmesi gerekenler

DOGEX PRO REFERANS SİSTEMİ

Öncelikle belirtmek istiyorum ki şahsım adına dogex pro ile günlük 400–500 dogecoin biriktirebiliyorum. İlk başta sisteme kayıt olduğum zaman bu olayı anlatanlar dogex pro sitesine referansımla kayıt olursanız %10 daha hızlı kazmaya başlıyorsunuz demişlerdi.

YALAN! VALLAHİ YALAN! Yok öyle bir şey. Referans ile üye olmak size bir şey sağlamıyor. Ne ekstra doge veriyorlar ne de kazım hızınız artıyor. Sadece referans olan kişiye eğer siz sisteme para koyarsanız o zaman dogex pro sitesi %10 hediye gönderiyor. Sizden eksilen bir şey olmuyor. Eğer ki derseniz kardeşim bizim için eğrisi ve doğrusuyla bu konuyu aydınlattın, senin referans kodunla üye olmak istiyoruz o zaman aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Referanslı link: https://dogex.pro/?r=49940

--

--

Jodd Haber

Türkiye gündemine dair gelişmeleri, tarafsız bir şekilde aktaran haber & yorum platformudur. https://www.jodd.net